Lesmethode economie - Praktische Economie onderbouw

Praktische Economie voor de onderbouw is een uitdagende en leuke lesmethode waarmee u uw leerlingen optimaal voorbereid op economie in de tweede fase.

Over de dagelijkse praktijk

Praktische Economie helpt leerlingen ontdekken wat economie voor henzelf en hun omgeving betekent. Dat de keuzes die je maakt afhankelijk zijn van de middelen die je hebt. Of er nu een spelcomputer of een mobiele telefoon wordt gekocht, vakantiewerk wordt gedaan of later een huis wordt gekocht. Praktische Economie leert uw leerlingen alles over de dagelijkse praktijk van consumeren, produceren, ontwikkelingssamenwerking en overheid.

Prettig lesgeven

Praktische Economie is een methode die lekker lesgeven mogelijk maakt. Met goed leerbare teksten, functionele en contextrijke bronnen en opdrachten en opgaven die er toe doen. Met extra aandacht voor rekenvaardigheden, oefenen en herhalen. En bovendien met een ePack vol digitale ondersteunende leermiddelen.

Praktische Economie zorgt voor de juiste middelen voor u en uw leerling.
Dat maakt het maken van de juiste keuze gemakkelijk!

Direct Doen:

Inloggen ePackInloggen ePack BeoordelingspakketBeoordelingspakket Aanmelden nieuwsbriefAanmelden nieuwsbrief Afspraak voorlichtingAfspraak voorlichting CatalogusCatalogus WebshopWebshop
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.