Slimmer omgaan met internet bij je studie én slimmer leven

Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is Slimmerkunde gelanceerd. Wij vroegen aan enkele bezoekers wat Slimmerkunde volgens hen is en Fanny Koerts (mede-auteur van de methode) legt uit wat Slimmerkunde werkelijk is! Tot slot geven enkele docenten hun mening over de Slimmerkunde-workshop.

Slimmerkunde

Slimmerkunde. Eigenlijk is elk vak op school er een onderdeel van. Je wordt dagelijks slimmer van wat je van docenten en medeleerlingen leert of zelf ontdekt. Toch vinden de bedenkers van Slimmerkunde dat je extra slim bent of wordt als je de vele mogelijkheden van de nieuwe media (nog) beter benut. In je vrije tijd, maar zeker ook tijdens je studie.

Slimmer leren leven

Slimmerkunde gaat ook over slimmer leren leven. Hoe kun je met behulp van de computer je leven zo inrichten dat je veel werk kunt verzetten om je doelen te bereiken en dat je toch genoeg tijd over hebt voor leuke dingen?

De slimme antwoorden op deze en nog heel veel andere vragen vind je in de papieren uitgave van Slimmerkunde of op deze site. Geschikt voor iedereen die de digitale wereld wil gebruiken om slimmer te leren en te leven.

De inzet van Slimmerkunde

Aan Slimmerkunde kunnen leerlingen zelfstandig werken. De lesmethode kan worden ingezet als zelfstandig project, als onderdeel van lessen ICT, Nederlands en maatschappijleer, en is zeer geschikt bij lesuitval, e-learning en ouder/leerling-cursussen. De inhoud past ook perfect bij het streven van een school om docenten mediawijzer te maken.

Direct Doen:

BestellenBestellen

  

Volg Slimmerkunde op:
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.