Lesmethode Kijk op Techniek - Theorie en praktijk in één Methode

Kijk op Techniek is de methode voor het vak techniek in de onderbouw. Voor elk leerjaar en elk niveau is een compleet aanbod lesmateriaal beschikbaar; zowel in boekvorm als digitaal. Bij de ontwikkeling van Kijk op Techniek is rekening gehouden met de verwachtingen die u en uw leerlingen hebben van een methode voor het vak techniek.

Techniek is een echt doe-vak. De methode Kijk op Techniek brengt daarom theorie en praktijk op een herkenbare manier samen. Het 'waarom' van technische producten in de samenleving staat centraal. Uw leerlingen worden daarbij voortdurend aan het denken gezet en uitgedaagd om praktische, technische oplossingen te bedenken en uit te werken. In Kijk op Techniek komen niet alleen de vakinhoudelijke vaardigheden aan bod. De methode leert uw leerlingen ook om samen te werken, samen te ontwerpen en samen te presenteren.

Direct Doen:

Inloggen/activerenInloggen/activeren Aanmelden NieuwsbriefAanmelden Nieuwsbrief Afspraak VoorlichtingAfspraak Voorlichting Webshop/CatalogusWebshop/Catalogus Onderhoud/storingenOnderhoud/storingen
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.