Rekenblokken - lesmethode rekenen voortgezet onderwijs

Rekenblokken is een intelligente, online leermethode die u in staat stelt uw lestijd optimaal in te delen. Wilt u Rekenblokken zelf ervaren? Maak dan direct een keuze uit een van onderstaande mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld gratis en vrijblijvend een proeflicentie of beoordelingspakket aanvragen. Wilt u écht weten of Rekenblokken voor u en uw studenten de juiste keuze is? Vraag dan een gratis pilot aan.

Zet rekenen optimaal in het schoolbeleid

Rekenblokken is een intelligente, online leermethode die u in staat stelt uw lestijd optimaal in te delen. De didactische visie van Rekenblokken gaat uit van gedifferentieerd lesgeven. Rekenblokken bestaat uit een doordachte mix van verschillende leermiddelen (digitaal en boeken), leerstijlen, werkvormen en leerroutes. Zo zorgt u ervoor dat elke leerling, ongeacht het niveau, op het juiste moment over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.

Bekijk hoe uw collega’s rekenen met resultaat:Compleet vernieuwd

In schooljaar '17-'18 kunt u aan de slag met een compleet vernieuwd Rekenblokken. Uniek: de Check-KIT engine. Dat is persoonlijke feedback op maat voor meer rekenbegrip. Check-KIT geeft stap voor stap ondersteuning op basis van de oplossings- strategieën van studenten.

Wilt u meer weten over Rekenblokken?

Maak dan een afspraak of bel met 073 628 8766.

Direct Doen:

BeoordelingsmateriaalBeoordelingsmateriaal Afspraak voorlichtingAfspraak voorlichting Webshop/CatalogusWebshop/Catalogus Vraag een pilot aanVraag een pilot aan

Heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken?
Bel 073 628 8766 of mail.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.