Digitaal lesmateriaal in nieuwe digitale leeromgeving

digitaal%20en%20adaptief%20leren
Al onze nieuwe edities beschikken over een gloednieuwe digitale omgeving! Deze is 24/7 online beschikbaar op pc, laptop, tablet en smartphone.
Adaptief leren voor de leerling. Overzicht en inzicht voor de docent.Adaptief leren op smartphone, pc, laptop én tablet

tablet
In deze omgeving kan uw leerling zelfstandig aan de slag met oefenen en verwerken. De leerling ontdekt zélf wat hij goed en fout doet. Extra vragen, tips en gerichte feedback worden op maat aangeboden en helpen de leerling zijn leerdoelen te bereiken. Door direct inzicht te krijgen in zijn resultaten weet de leerling precies wat hij beheerst en wat nog niet. Het interactieve en multimediale karakter van de omgeving sluit prima aan bij de belevingswereld van de leerling. Dat motiveert en geeft de leerlingen vertrouwen en zekerheid en leidt tot betere leerresultaten.

Overzicht en inzicht voor u

Via een handig dashboard monitort u in één oogopslag de voortgang van uw leerlingen. U krijgt direct inzicht in het leerproces en in de resultaten van uw leerlingen én uw klas(sen). Op basis hiervan kunt u extra aandacht geven aan zwakkere of juist excellente leerlingen. U kunt zelf of uw leerlingen laten nakijken. De gesloten vragen worden automatisch nagekeken en dat bespaart een hoop tijd. Ook kunt u digitaal de stof klassikaal nabespreken door bijvoorbeeld de onjuiste antwoorden te laten zien.

Meer weten?

Onze accountmanager informeert u graag uitgebreid over de nieuwe digitale oefenomgeving. Maak een vrijblijvende afspraak via sales.vo@malmberg.nl.


Beschikbaar voor de nieuwste edities van de volgende methodes

Nu ook voor Na klar!, All right! en Of course!

Ook voor de meeste recente edities van Na klar!, All right! en Of course! komt aankomend schooljaar de nieuwe digitale leeromgeving beschikbaar. Wilt u specifiek meer over de omgeving voor deze methoden weten? Ga dan naarwww.malmberg.nl/mvt, waar we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Direct Doen:

Inloggen/activerenInloggen/activeren
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.