Productmanager TOA mbo (m/v)

Bureau ICE is een dochteronderneming van Malmberg. Bij Bureau ICE zijn wij ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Wij maken daarom al 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid: zoals ons digitale toetssysteem TOA, het Staatsexamen NT2 en de IEP Eindtoets, voor leerlingen in groep 8. Ook geven wij trainingen en voeren wij projecten uit voor onderwijsgevers om hen (nog) beter te maken in het eerlijk beoordelen van competenties. Vanwege sterke groei zoeken wij een productmanager TOA mbo, voor 32 uur in de week.

Wat ga je doen?

 • Je stuurt een multidisciplinair projectteam aan met expertises uit de hele organisatie: toetsontwikkeling, marketing, sales, ICT, onderzoek & psychometrie en realisatie.
 • Je stuurt je ‘dedicated’ projectteam functioneel aan, schroomt niet om beslissingen te nemen, bewaakt voortgang en weet goed om te gaan met escalaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, werkbaarheid en bruikbaarheid van het product TOA.
 • Je houdt overzicht en prioriteert.
 • Je rapporteert aan de stuurgroep TOA over aan jou gedelegeerde budgetten, planning, en verloop van ICT-ontwikkeling.
 • De rol van productmanager is een relatief nieuwe rol binnen Bureau ICE. Dat betekent dat je soms zult moeten zoeken naar een passende werkwijze. Je komt niet in een gespreid bedje. Het betekent ook dat we van je vragen om samen met de andere productmanagers vorm te geven aan deze nieuwe rol.

Wanneer ben je succesvol in deze rol?

 • Je bent bereid het volledige eigenaarschap op je te nemen voor één van de belangrijkste producten van Bureau ICE: de TOA voor het mbo.
 • Je bent in staat om een strategische roadmap voor TOA op te stellen en kunt sturen op een succesvolle realisatie daarvan.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die de belangen van de diverse expertiseteams weet te verbinden, zonder daarbij de individuele belangen uit het oog te verliezen.
 • Je hebt het intern stakeholdermanagement uitermate goed voor elkaar en kan je volledige focus op het eindresultaat richten.
 • Je bent met jouw natuurlijke stijl van leidinggeven en ervaring in staat om op alle niveaus te communiceren, je weet hoogopgeleide professionals te motiveren en diezelfde collega’s weet je te verbinden aan het product.
 • Je kunt onafhankelijk opereren en bent in staat om op een flexibele wijze, in een hectische organisatie, te manoeuvreren en de juiste balans te vinden tussen wendbaarheid en kwaliteit.
 • Je beschikt over projectmanagement skills en aantoonbare ervaring met het aansturen van projecten met een stevige ICT-component.
 • Je vindt het een uitdaging om een rol te hebben die, met name door applicatieontwikkelingen, aan verandering onderhevig is.

Waar kom je te werken?

Je werkt door heel Nederland en je thuisbasis is een groene en duurzame werkplek vlakbij Utrecht. Onze organisatie bestaat uit mensen die allemaal met overtuiging werken aan het verbeteren van het onderwijs. Je werkt in een team met andere productmanagers met verschillende achtergronden, die werkzaam zijn voor diversie onderwijsorganisaties in alle sectoren.

Enthousiast geworden?

Je cv en motivatie ontvangen we graag voor 20 februari 2017 via vacatures@bureau-ice.nl, onder vermelding van Productmanager TOA mbo. Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Franke Teunisse 0345-65 66 21. Voor praktische vragen kun je contact opnemen met 0345-65 66 10.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.