Printbladen Spelling voor groep 4 t/m 8

De Printbladen Spelling van Taal actief (3e versie) zijn kopieerbladen met extra oefeningen rond dezelfde woordpakketten als waarmee in het computerprogramma wordt geoefend. Ze stonden op de oude cd-roms van het computerprogramma. Als u niet meer over deze cd-roms beschikt, kunt u hieronder de printbladen downloaden als zip-bestand.

U hebt twee downloadmogelijkheden:
  • alle printbladen in één zip-bestand (ruim 21 Mb);
  • de printbladen per groep (tussen 2 en 6 Mb).
Om de printbladen na het uitpakken van de zip-bestanden te kunnen gebruiken dient u te beschikken over Adobe Acrobat Reader, versie 7 of hoger.
TA3-printbladeninstructie1

De printbladen gebruiken

Per groep is er een bestand met een programmaatje en een submap met de printbladen (zie het plaatje hiernaast).
Via het programmaatje is het heel eenvoudig om de juiste printbladen te vinden en af te drukken. Dubbelklik op Printb.exe om het programma te starten. U kunt er ook een snelkoppeling naartoe maken en die in uw startmenu of op uw bureaublad plaatsen.

Na het starten van Printb.exe ziet u het volgende startscherm:
TA3-printbladeninstructie2


In de linkerkolom staan bovenaan de thema's en eronder de beschikbare printbladen voor het gekozen thema. Rechts ziet u een deel van het betreffende printblad. Boven en links naast het voorbeeld staan verschillende opties met linksboven het afdrukpictogram om het blad af te drukken.

Downloads

Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.