Manager Sales & Marketing (32 - 40 uur)

Bureau ICE is een dochteronderneming van Malmberg en is gevestigd in Culemborg. Bureau ICE is ervan overtuigd dat ieder lerend mens zich optimaal moet kunnen ontwikkelen. Bureau ICE maakt daarom al 25 jaar eerlijke toetsen en examens van hoge kwaliteit voor onderwijs en overheid: zoals het digitale toetssysteem TOA (grootste in het MBO en groeiend als leerlingvolgsysteem in het voortgezet onderwijs), het Staatsexamen NT2 en de IEP Eindtoets, voor leerlingen in groep 8.
Vanwege een sterke groei zoeken zij een enthousiaste, betrokken en overtuigende manager Sales & Marketing.

Je werk

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het commerciële plan van ICE en bent mede verantwoordelijk voor het behalen van omzet- en marktaandeeldoelstellingen. Je faciliteert daartoe het sales- en marketingteam en de klantenservice, zodanig dat zij kunnen excelleren en hun targets kunnen realiseren. Je stelt kaders, je zorgt voor een optimaal werkende bedrijfsvoering. Naast je rol als facilitator en coach, pak je zelf ook uitvoerende werkzaamheden in de markt op, zoals lobbywerk binnen het ministerie van OC&W en de verkoop van ICE-producten met directies en besturen als primaire doelgroep. Je volgt ontwikkelingen in de markt en het eigen vakgebied, vertaalt deze naar eigen en aanverwante processen en je bouwt actief je netwerk in het onderwijs uit.

Je thuisbasis is een groene en duurzame werkplek vlakbij Utrecht. De ICE organisatie bestaat uit mensen die allemaal met overtuiging werken aan het verbeteren van het onderwijs. Je werkt met teams van accountmanagers, adviseurs en commerciële binnendienstcollega’s en servicemedewerkers met verschillende achtergronden, die werkzaam zijn voor diverse onderwijsorganisaties in alle sectoren.

Je profiel

Je bent een hands on sales- en marketingmanager die zich thuis voelt in een innovatieve, ondernemende organisatie gericht op groei en in markten die continu in beweging zijn. Je bent een natuurlijke leider die zich dienend opstelt ten behoeve van jouw team. Je hebt ruime ervaring met het opzetten en verder optimaliseren van een efficiënte bedrijfsvoering. Verder heb je een academisch werk- en denkniveau, bent analytisch en conceptueel onderlegd en sociaal en communicatief vaardig. Je bent integer en tactvol en hebt een drive om te helpen het onderwijs in Nederland te verbeteren. Ruime ervaring in de verschillende sectoren van het onderwijs (PO, VO, MBO, HO) en het werken voor de overheid rondom onderwijs- en toetsgerelateerde thema’s is een pre.

Reactie

Solliciteer vóór 20 februari 2017 onder vermelding van Vacature Manager Sales & Marketing via vacatures@bureau-ice.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Elizabeth Langeveld, Directeur, 0345-656610.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.