JUMP en Station Zuid genomineerd

Malmberg is genomineerd voor de publieksprijs van de NOT Innovatie Award. Stem jij ook op de didactische vernieuwing van de methode Station Zuid of op JUMP?

Station Zuid

Malmberg neemt leesbevordering echt serieus en presenteert de eerste doorlopende leerlijn leesbevordering en literatuureducatie, geïntegreerd in de leesmethode Station Zuid (groep 4-8). Geen ad hoc invulling van leesbevordering meer, maar een structurele aanpak met uitgewerkte lessen. Met de aandacht voor literatuureducatie sluit de basisonderwijs methode bovendien naadloos aan op het voortgezet onderwijs. De prachtige luisterverhalen, van gerenommeerde scenarioschrijvers, maken de beleving compleet. Ze stimuleren kinderen zelfs om thuis verder te lezen, en ouders bij het lezen van hun kind te betrekken.

JUMP

JUMP is een methode-onafhankelijke online tool om Engelse grammatica te leren en te oefenen. De unieke tool past zich automatisch en real-time aan de leerling aan. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met het niveau, maar ook met de manier waarop een leerling het beste leert. Tijdens het oefenen worden leerlingen gemotiveerd én beloond met ijsjes die ze kunnen verzamelen. Om het leerproces te personaliseren, wordt gebruikt gemaakt van de adaptieve leertechnologie van Knewton. Hiermee bewerkstelligt JUMP significant hogere motivatie van leerlingen en betere leerresultaten.

Stemmen kan tot 23 januari 2017

Stem ook op Station Zuid en JUMP. Dat kan tot 23 januari 2017, 12.00 uur. Stemmen op JUMP en Station Zuid doe je via deze link.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.