digitaal2

Met welke bril kijkt u naar digitale leermiddelen?

Er komt steeds meer keuze in digitale leermiddelen op de markt. Dat is goed, maar maakt het ook lastiger om de voor u juiste keuze te maken. Met welke bril kijkt u?

Als ICT een (leer)middel is om de leeropbrengst en motivatie van kinderen te vergroten, aan welke criteria moeten deze leermiddelen dan voldoen?

Wat vindt u belangrijk voor uw school? En hoe vergelijkt u het aanbod? De ICT-puzzel van Kennisnet heeft u wellicht al op weg geholpen. En als u daar het puzzelstuk ‘Leermiddelen’ heeft gelegd, is de NOT de ideale beurs om al het aanbod eens te gaan bekijken.

Wij helpen u graag op weg om een goed beeld te krijgen van wat u belangrijk vindt! In een gesprek van 20 minuten krijgt u inzicht in de mogelijkheden die digitale leermiddelen bieden én u ontvangt na afloop een persoonlijk overzicht met de criteria die voor u belangrijk zijn. Met deze criteria op zak kunt u het aanbod van alle aanbieders vergelijken en een goede keuze maken voor uw school.

Schrijf u nu in voor een gesprek. Wij zien u graag in onze stand op de NOT!
De NOT 2017 is van dinsdag 24 januari t/m zaterdag 28 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. We ontmoeten u graag op onze stand.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.