Examentraining

U wilt dat uw studenten goed voorbereid zijn op het Centraal Ontwikkeld Examen? Met Rekenblokken heeft u hiervoor de juiste tool in handen. De Rekenblokken Examentraining is gebaseerd op pilot examens van Cito en de laatste inzichten van experts van het Freudenthal Instituut en het Steunpunt Taal en Rekenen. De Examentraining is ontwikkeld en getest in samenspraak met gerenommeerde scholen in het middelbaar beroepsonderwijs, zoals ROC Mondriaan, Deltion College, ROC Flevoland, ROC Tilburg en ROC Leiden.

Voordelen van Rekenblokken Examentraining:

  • neemt u veel werk uit handen.
  • geeft u tegelijkertijd inzicht in de resultaten en het niveau per student.
  • bevat uitvoerige uitwerking met niet alleen de antwoorden, maar ook een oplossingsaanpak.
  • de Rekenblokken examentraining is gelijk aan de officiĆ«le Cito voorbeeldexamens
  • Rekenblokken is volledig uitgelijnd op het COE
Kortom, met Rekenblokken Examentraining zijn uw studenten uitstekend voorbereid op het Centraal Ontwikkeld Examen.

Inhoud en functionaliteit

Wij hebben een 2F en een 3F Examentraining voor Rekenblokken ontwikkeld waarin alle vier de domeinen uit het Referentiekader rekenen aan bod komen. Door op deze manier te trainen zijn uw studenten uitstekend voorbereid en weten ze precies wat hen te wachten staat als zij aan het eind van hun studie het Centraal Ontwikkeld Examen moeten afleggen.

Er zijn Examentrainingen voor MBO4 (2F & 3F) beschikbaar waarmee een student onbeperkt kan oefenen. Elk jaar komt er een nieuwe Examentraining bij. Uiteraard zijn de uitwerkingen in het docentenmateriaal toegevoegd zodat uw studenten kunnen zien wat ze fout doen. Ze zien niet alleen het antwoord, maar krijgen tegelijkertijd een oplossingsaanpak aangereikt. Op deze manier krijgen ze inzicht in de rekenopgaven en zullen ze de theorie beter kunnen toepassen.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over Rekenblokken Examentraining? Maak dan een afspraak of bel ons via 073 628 8766.

Direct Doen:

BeoordelingspakketBeoordelingspakket ProeflicentieProeflicentie Vraag een Pilot aanVraag een Pilot aan
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.