Malmberg Webcare Team

Malmberg besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar lesmateriaal. Samen met u hebben we een passie voor onderwijs en willen we goed onderwijs bieden aan uw leerlingen. Een goede dienstverlening, bereikbaarheid en toegankelijkheid voor u als docent, leerkracht, ICT-coördinator, boekenfondscoördinator of schoolmanager staat hierin voorop. We willen zo toegankelijk mogelijk zijn om u in uw werk te kunnen ondersteunen. Daarom zijn we gestart met een Webcare Team.

Zo werkt het Malmberg Webcare Team

Het Malmberg Webcare Team bestaat uit 5 ervaren medewerkers en een teamleider, ieder met hun eigen kennis en ervaring op het gebied van de drie markten waarvoor we lesmateriaal ontwikkelen, te weten: mbo, voortgezet onderwijs en basisonderwijs.

Het Malmberg Webcare Team is dagelijks actief op internet via Twitter,Facebook en educatieve fora. De leden van het team geven informatie, beantwoorden uw vragen en lossen individuele problemen op. Het team reageert hierbij altijd namens Malmberg. Openheid en transparantie staan hierbij voorop.

Contact
U kunt het Malmberg Webcare Team volgen op Twitter.
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.