Bestelling, levering en factuur

Misschien staat uw vraag hieronder genoemd. U kunt ook een mail sturen of ons bellen. Dan helpen we u zo snel mogelijk.

Mail: klantenservice.administratie@malmberg.nl
Telefoon: 073 628 8722

Wij zijn ieder werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.

Algemene vragen over bestellen


Vragen over bestellen van software en apps

 • Kan een licentie per kind ook afgekocht worden?
  Een licentie per kind loopt automatisch af aan het einde van een schooljaar. Er zal dus altijd een nieuwe bestelling geplaatst moeten worden als de leerling het volgende schooljaar ook gebruik wil maken van dezelfde licentie.
 • Kan ik meerdere kinderen na elkaar koppelen aan een licentie per kind?
  Er kan maar één leerling aan een licentie per kind gekoppeld worden. Deze leerling kan niet ontkoppeld worden, zodat er een andere leerling aan gekoppeld kan worden. Wanneer een licentie eenmaal aan een leerling is toegewezen, is de licentie dus alleen door deze leerling te gebruiken.
 • Voor welke software kan ik een licentie per kind afsluiten?
  U kunt licenties per kind afsluiten voor verwerkingssoftware, oefensoftware en toetssoftware.
 • Heeft u ook software of apps voor thuisgebruik?
  Malmberg heeft enkele apps om thuis te gebruiken op een tablet zoals een Spelling-app en een app om tafeltjes te leren (Tafelmonsters). De apps zijn verkrijgbaar in de app store.
 • Ik wil de softwarecontracten van mijn school beëindigen, hoe doe ik dit?
  Jaarcontracten met automatische verlenging kunnen jaarlijks voor 1 juli worden opgezegd door een mail te sturen naar Malmberg klantenservice.administratie@malmberg.nl. In het geval van CD-ROM software dienen altijd de CD-ROMS te worden geretourneerd aan Malmberg. Bij Maatwerk rekenen en De leessleutel Orthotheek dienen ook de kopieermappen geretourneerd te worden. Het opgezegde contract wordt stopgezet per 31 juli.

  Afgekochte contracten kunnen nooit tussentijds worden opgezegd.

  Licenties per kind lopen automatisch af aan het einde van het huidige schooljaar. U hoeft deze contracten niet op te zeggen.
 • Welke softwarecontracten heeft mijn school met Malmberg?
  Wilt u weten voor welke software uw school een contract heeft? Stuur een mail naar klantenservice.administratie@malmberg.nl en vermeld uw schoolgegevens en vraag. Binnen 2-5 werkdagen ontvangt u via de e-mail een overzicht van de contracten en de looptijden.
 • Wat zijn de kosten van de software?
  Op iedere methodepagina op www.malmberg.nl kunt u een prijsindicatie voor de software laten berekenen. U kunt uw school opzoeken en de kosten van de software voor uw school bekijken.

  De prijsindicatie is op basis van hele schooljaren. Bij aanschaf van een jaarlicentie gedurende het schooljaar worden op de eerste factuur alleen de resterende maanden van het schooljaar in rekening gebracht.

  Bij een licentie per kind bestelt u het aantal licenties voor het aantal kinderen dat met de software gaat werken. U betaalt per kind.
 • Hoe zijn de kosten van de software opgebouwd?
  Voor een licentie per (jaar)groep betaalt u een vast bedrag per leerling. Het totaalbedrag per groep is afhankelijk van het aantal leerlingen op uw school. Het leerlingenaantal wordt bepaald aan de hand van de gemiddelde groepsgrootte, die berekend wordt op basis van de exacte (DUO) schoolgrootte gedeeld door acht.

  U heeft de keuze tussen een jaarabonnement of afkoop voor 4 of 8 jaar.

  Bij een licentie per kind betaalt u een vast bedrag per licentie. U bestelt en betaalt het aantal licenties voor het aantal kinderen dat met de software gaat werken.
 • Krijg ik korting als ik de licentie in één keer afbetaal?
  U kiest voor een looptijd van 4 of 8 jaar en krijgt daarbij de oplopende voordeel (resp. 4% of 12,%)

Vragen over zichtzending en proefabonnement

Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.