Eén inlog voor uw digitale lesmateriaal

Eén directe toegang tot het online lesmateriaal bij u op school? Basispoort maakt het mogelijk. Met ingang van schooljaar 2013-2014 hoeven leerkrachten en leerlingen nog maar één keer in te loggen om snel en simpel toegang te krijgen tot alle software-applicaties van educatieve uitgeverijen en schoolleveranciers. Malmberg is partner van Basispoort.

Basispoort heeft nog een groot voordeel: u hoeft uw school- en leerlinggegevens slechts één keer in te voeren. Deze informatie is namelijk meteen gekoppeld aan de verschillende programma’s waar u op school mee werkt. Of u nu werkt met het toetsprogramma van de ene uitgeverij en het oefenprogramma van de andere uitgeverij.

Wat betekent dit voor u?

Het initiatief tot de totstandkoming van Basispoort is genomen door een aantal uitgeverijen en schoolleveranciers in het PO, om de toegang tot digitaal materiaal zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor alle scholen, leerkrachten en leerlingen.

Komend schooljaar zijn vrijwel alle online lesmaterialen van de grote uitgeverijen bereikbaar via één inlog. En het volgend jaar kunnen ook andere uitgeverijen van deze voorziening gebruikmaken om toegang te verlenen tot hun online lesmateriaal. De inlogmethodiek via Basispoort vervangt dus een veelvoud aan individuele bestaande inlogmethodieken. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van administratieve belasting van scholen en een verhoogd gebruikersgemak.

Uitzonderingen

Topografiesoftware van de methodes Meander en Argus Clou Aardrijkskunde

Deze producten zijn nu nog niet gekoppeld aan Basispoort. Beide programma’s draaien in een softwareomgeving waarbij het nog niet gelukt is de technische koppeling met Basispoort te maken. Daar wordt wel onderzoek naar gedaan, maar op dit moment is nog niet duidelijk hoe snel dit opgelost kan worden. Als en zodra het mogelijk is, worden deze titels alsnog gekoppeld aan Basispoort. Tot die tijd bereikt u uw licenties via http://meander.topowereld.nl of http://argusclou.topowereld.nl

Malmberg digibordboeken en digibordlessen

De digibordboeken en digibordlessen die Malmberg meer dan vijf jaar geleden heeft ontwikkeld kunnen technisch niet gekoppeld worden aan Basispoort. Malmberg verkoopt deze titels al een tijdje niet meer. U bereikt uw licenties via http://digitaalschoolbord.malmberg.nl
Via onderstaande link vindt u een overzicht van alle titels waarop dit van toepassing is.
Voor beide categorieën software geldt dat u gewoon met deze producten kunt blijven werken. Er verandert helemaal niets. U kunt inloggen met uw bestaande inlognaam en wachtwoord. We kunnen u helaas bij deze titels alleen (nog) niet het extra voordeel van Basispoort bieden.

Meer informatie

Kijk op www.basispoort.nl of bij de veelgestelde vragen:

De partners in Basispoort zijn:

  • Alberts Onderwijs
  • Heutink Primair Onderwijs
  • KG&Rolf
  • Malmberg
  • Noordhoff Uitgevers
  • Reinders Oisterwijk
  • ThiemeMeulenhoff
  • Uitgeverij Zwijsen

Direct doen:

Software proberenSoftware proberen Software bestellenSoftware bestellen
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.