Taaljournaal Woordenschat

Taaljournaal-computerprogramma-130

Computerprogramma Woordenschat - Taaljournaal

Voor meertalige en/of taalzwakke leerlingen is er een zelfstandige leerlijn Taaljournaal Woordenschat voor groep 4 tot en met 8. De leerlijn bestaat uit een computerprogramma dat kinderen maar liefst 1080 nieuwe woorden per jaar aanbiedt. Met dit ruime aanbod kunnen aandachtskinderen de achterstand op hun groepsgenootjes voor een belangrijk deel inlopen. Het computerprogramma sluit aan bij Taaljournaal, maar is ook prima te gebruiken bij andere taalmethodes.

Waarom Taaljournaal Woordenschat?

  • complete digitale leerlijn Woordenschat;
  • ruimer woordaanbod dan andere programma’s;
  • prima inzetbaar bij iedere taalmethode.

Complete leerlijn woordenschat

Voor meertalige en/of taalzwakke leerlingen is er de aparte leerlijn Taaljournaal Woordenschat. De woordenschatlijn wordt volledig via het computerprogramma aangeboden. Het programma biedt per jaar 1080 nieuwe woorden aan. Dat komt neer op 30 nieuwe woorden per week. Dit zijn meer woorden dan andere programma's aanbieden. Het computerprogramma sluit aan bij Taaljournaal, maar is ook heel goed te gebruiken bij een andere taalmethode.

Uitleg en oefening op maat

Het computerprogramma legt de woorden uit en oefent ze met het kind in de vorm van leuke, interactieve spelletjes. Daarna worden de woorden getoetst. Het programma biedt verschillende vormen van uitleg, zodat kinderen de uitleg kunnen oproepen die zij het best begrijpen.

Volledig zelfstandig

De woordenschatlijn wordt volledig via een computerprogramma aangeboden. De kinderen werken helemaal zelfstandig met het programma, zonder hulp van de leerkracht. Ze worden geholpen door een digitale coach, die instructies en hulp geeft als dat nodig is.

Voordelen

  • Het programma analyseert en rapporteert zelf, dus minder nakijkwerk.
  • Kinderen kunnen er zelfstandig mee werken.
  • Zij leren er maar liefst 1080 woorden per jaar mee aan.
  • Zij krijgen uitgebreide hulp op woordniveau en vervolgoefeningen op maat.

Direct doen:

Brochure bekijkenBrochure bekijken
Zichtzending aanvragenZichtzending aanvragen
Proefles downloadenProefles downloaden
Software proberenSoftware proberen
Software bestellenSoftware bestellen
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.