De leessleuteltjes

Lezen De leessleuteltjes Lezen De leessleuteltjes
Al na een maand leesonderwijs kunnen de kinderen deze boekjes lezen. Er is een serie die volledig aansluit bij de opbouw van De leessleutel. En er is een serie die naast alle andere methodes te gebruiken is.

Waarom De Leessleuteltjes?

  • Al te lezen na een maand leesonderwijs.
  • Alle boekjes zijn voorzien van het AVI-keurmerk.
  • De boekjes zijn fraai en degelijk uitgevoerd.

Wat zijn de Leessleuteltjes?

De Leessleuteltjes zijn gekoppeld aan de methodische lijn van De leessleutel. Per thema kunt u een nieuw boekje aanbieden, waarin de nieuw aangeleerde letters verwerkt zijn. De series A-1 en B-1 sluiten direct aan bij de thema's van de methode. De series A-2 en B-2 zijn bestemd voor kinderen die al wat meer kunnen. Deze boekjes bevatten op zichzelf staande verhalen, geschikt voor de snellere lezers.
Na een maand leesonderwijs kunnen kinderen al hun eerste Leessleuteltje lezen. De opbouw van letters en tweeklanken in De leessleutel wordt op de voet gevolgd en direct verwerkt in een verhaal, zodat kinderen het geleerde meteen kunnen toepassen. Per leesboekje neemt het aantal zinnen toe. Ook het aantal woorden per zin wordt langzaam uitgebreid. Alle boekjes zijn voorzien van het AVI-keurmerk. De boekjes zijn fraai en degelijk uitgevoerd. Ze bevatten uitsluitend kleurenillustraties, zijn op stevig papier gedrukt, gebonden en voorzien van een harde kaft.

De leessleuteltjes catalogus

Hieronder ziet u artikelen tegen de verkoopadviesprijzen. Methodemateriaal kunt u bestellen bij uw schoolleverancier.


Direct doen:

Brochure bekijkenBrochure bekijken
Zichtzending aanvragenZichtzending aanvragen
Proefles downloadenProefles downloaden
Software proberenSoftware proberen
Software bestellenSoftware bestellen
Een moment geduld aub...
Uw winkelwagen is nog leeg.